TRADICIÓ Vs MODERNITAT

Els jocs populars des de sempre han sigut considerats com una serie d’activitats lúdiques i recreatives que eren pràcticades per molta gent normalment al carrer i sense unes regles marcades obligatòries per a cada un els jocs. Però, el pas del temps ha fet que tot evolucione i que apareguen noves formes d’entreteniment com per exemple la tecnologia.

Amb la introducció de les noves tecnologies la societat ha canviat en molts aspectes com per exemple la manera de divertir-se ja que en moltes ocasions els xiquets i xiquetes no necessiten eixir de la seva habitació per a passar un moment d’entreteniment.

Aquesta situació ens fa reflexionar sobre que es la diversió ja que nosaltres entenem per diversió a tot allò que es tracta de una activitat o afició que fa passar el temps d’una forma agradable i a més a més serveix com a passatemps. Però, aquesta nova manera de divertir-se és millor? 

En la meua opinió, pense que per a divertir-se no és necessari que es complisca el patró marcat sinó que cada persona pot fer-ho de la manera que vullga.

Per altre costat, això no vol dir que la millor forma de divertir-se siga sent sedentari en la cadira de la teua habitació.

Per això, en un futur com a docent m’agradaria juntar els jocs de sempre amb els tecnològics de manera que l’alumnat sigui conscient de que no hi ha una única forma de passar-ho bé en el temps lliure sinó que poden fer-ho de les dues formes.







Vs


Comentarios

  1. Buenas noches María,

    Me encanta la conclusión final sobre como aplicarías este dilema como futura maestra. Yo también pienso que habría que enseñar a nuestr@s futur@s alumn@s los diferentes tipos de juegos y deportes que existen. Al final lo más perjudicial de los juegos tecnológicos, en mi opinión, es si se abusa de ellos no crees?

    Creo que para mejorar tu entrada faltaría más contenido sobre lo que piensas sobre este dilema, me hubiera gustado leer más tu reflexión sobre el cambio de la manera de jugar de antes y de ahora.

    Un 8! Muy bien!

    Un saludo!


    ResponderEliminar
  2. En esta entrada, María ha explicado la gran influencia del paso del tiempo frente a los juegos, haciendo hincapié en la tecnología. Asimismo, ha dejado bastante claro la evolución y me parece muy adecuado que inserte una pregunta al lector que lo haga pensar y reflexionar sobre el tema. Del mismo modo, me ha gustado mucho que haya aportado su opinión y lo que haría como docente. La nota que se merece es de un 9

    ResponderEliminar
  3. Amb aquesta entrada Maria reflexiona sobre l'evolució dels jocs i sobre la influència tan gran que aquesta ha tingut la tecnologia sobre ells. Dóna la seua opinió de manera crítica i amb una bona argumentació. La seua redacció és correcta i adeqüada. No obstant això, des del meu punt de vista la entrada es queda una mica fluixeta i estaria millor dotar-la de més informació i més imatges significatives. Bon treball Maria! La meua nota és un 8,5.

    ResponderEliminar
  4. Hola María, aquesta entrada reflexa les teues inquietuts i m'agradat la relació que has fet entre les technologíes sedentáries amb els jocs tradicionals i la conclusió a la que has arribat. La teua nota és un 10.

    ResponderEliminar
  5. A partir d'aquesta reflexió, la companya Maria ha plasmat d'una manera resumida i detallada l'evolució al pas del temps dels jocs i la seua relació amb la tecnologia. Els arguments son clars i el text està ben escrit.
    Per aquest motiu la nota assignada és un 9!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares