EXPERIÈNCIA AL TRINQUET DE LA UPV

Durant aquesta primera part del quadrimestre hem estat practicant l’esport de “pilota valenciana” i per tal d'entendre millor i posar-nos en la pell dels pilotaris hem realitzat una pràctica al trinquet de la UPV.

El trinquet és un lloc de joc habitual per a les modalitats de escala i corda i raspall de pilota valenciana. És una pista tancada de forma rectangular i grandària variable, depenent del trinquet poden existir una sèrie de galeries o llotges en la part superior dels frontons en què s’acomoda el públic com és en el cas del trinquet de la upv ja que consta d’una galeria on el públic està protegit amb una serie de vidrieres. A més a més, aquest trinquet es caracteritza per tenir una escala amb quatre escalons que són aprofitats pel públic. Per últim, compta amb la presencia del tamborí  i el dau.

Doncs bé, la visita m’ha semblat molt interessant ja era la primera volta que visitava un trinquet i una de les coses que més m’ha sorprès ha sigut la grandària del lloc ja quer era ampli però sobretot molt alt.

Per altre costat, la nostra sessió ha sigut diferent a la resta de classes ja que el factor pluja es va veure afectat i només deu companys vam poder gaudir de la sessió al trinquet. Durant la sessió el mestre ens va repartir en petits grups per tal de practicar la pilota valenciana a partir de diverses variants i finalment vam jugar un partit de pilota. A pesar de ser un esport que no se’m dóna molt bé he intentat aprendre al màxim i al mateix temps disfrutar del joc amb les meues companyes.

A continuació vos deixe un parell de fotos que ens vam fer els companys al finalitzar el partit de pilota.





Comentarios

  1. Buenas noches María,

    Muy de acuerdo contigo con respecto a las dimensiones del trinquet, muy alto y grande, ojalá tener uno así en nuestros pueblos. La entrada esta bien pero pienso lo mismo que en otras entradas, creo que puedes reflexionar mucho más sobre la sesión práctica al "Genovés"...

    Un 8! Poco a poco!

    ResponderEliminar
  2. En esta entrada, María explica y añade mucha información sobre el trinquet de la UPV donde ha llevado a cabo su sesión práctica y, asimismo, comparte sus sensaciones y opiniones respecto al mismo. Me ha gustado mucho que añada fotos de ese momento junto a sus compañeros aunque creo que podrías añadir mucha más información de interés. La nota que te mereces es de un 8,5

    ResponderEliminar
  3. Amb aquesta entrada Maria explica la pràctica de pilota valenciana vivenciada al trinquet de la UPV. Relata la seua experiència i opinió respecte a la grandària del trinquet i les parts de les quals consta la insfrestructura. La informació present és clara i concisa, però massa curta ja que considere que l'han faltat més aspectes a tractar com: la distribució de la sessió, les mesures front la Covid-19, la seua possible introduccióa l'aula de Primària, etc. La meua nota és d'un 7,9.

    ResponderEliminar
  4. Hola María, al igual que tú el trinquet va ser un descobriment. M'he sentit molt indentificada en el que dius. A les fotografies adjuntes es pot apreciar el bon equip que heu format a classe. La nota que et fique és un 10.

    ResponderEliminar
  5. Hola Maria! Com bé contes tu, a nosaltres ens va passar el mateix amb la pluja pero aixi i tot vam poder gaudir l'experiència, m'alegra saber que et vas quedar alucinada amb el trinquet, i que t'agradara la sessió. Ha realitzat una bona reflexió. La meua nota és un 9,5!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares